• Español
 • Polski
 • Français
 • English
 • Русский
 • Čeština
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Português
 • Svenska

Realisaties: Referenties

Łódź

In verband met het dit jaar voltooien van het historische gedeelte van de Piotrkowska-straat in Lódź en het feit dat het laatste stuk is voorzien van lampen van uw bedrijf, wil ik u hartelijk bedanken voor de samenwerking en tegelijkertijd de wens uiten dat deze zich zal voortzetten. Lantaarns van ART METAL, vooral de 'pastorał lódzki' hebben erkenning gekregen van de Regionale Monumentenwacht en zijn tevens zeer goed ontvangen door de inwoners van Łódź. Ook op andere locaties in de stad zouden uw mooie en hoge kwaliteit producten goed kunnen worden toegepast.

Hoogachtend,
Locoburgemeester van Łódź
Bolesław Parzyjagła

Zielona Góra

Het Energiedistrict Zielona Góra heeft op dit moment 20 stijllantaarns van ART METAL in het stadsgebied. Het esthetisch vervaardigde aluminium afgietsel van de paal is eenvoudig in onderhoud en past ook zeer goed bij het oude karakter van de stad. De gemakkelijke montage helpt monteurs bij exploitatiewerkzaamheden.

Gebiedsdirecteur
ir. Euzebiusz Duchoń

Pszczyna

Het Energiedistrict Pszczyna GGL Sp. z o.o. heeft gekozen voor producten van de firma Art Metal uit vele aanbiedingen van gespecialiseerde bedrijven die zich specialiseren in stijlverlichting die is afgestemd op het karakter van oude pleinen, zijstraten, stegen en parken. Onze keuze is geaccepteerd door de Regionale Monumentenwacht. Wij hebben gekozen voor palen van het type A1a, A3a en lampen 01 met arm en armatuurtype AW. De duurzaamheid, esthetiek en stevigheid van de uitvoering evenals de veiligheid van derden hebben ons doen overtuigen. Ook betrouwbaarheid en tijdige levering waren geen onbelangrijke factoren. De overeengekomen termijnen zijn keurig door Art Metal nageleefd. Wat betreft RF Pszczyna is samenwerking met Art Metal ten zeerste aan te raden. Het bedrijf is flexibel in onderhandelingen en verdient erkenning.

Vicevoorzitter
ir. Mieczysław Kowalczuk

Łeba

De stad £eba heeft de “Art Metal” producten gekozen uit verscheidene aanbiedingen van bedrijven welke gespecialiseerd zijn in het produceren van buitenverlichting. De esthetiek van het gietaluminium is makkelijk te onderhouden, zelfs aan de kust en in een winderig gebied. De duurzaamheid, esthetische waarde, betrouwbaarheid en de gewaarborgde veiligheid zorgen ervoor dat alle partijen samen akkoord gingen met de keuze voor jullie producten. Alle leveringen waren exact op tijd en de deadlines zijn altijd gehaald. Hiervoor verdient het bedrijf alle lof.

mgr inż. Rafał Dawid

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontvang van ons de laatste informatie over onze producten, diensten en evenementen.

  Door u te abonneren op de nieuwsbrief accepteert u de voorwaarden van het Privacybeleid.

  Accent bv

  Adres: IJsvogel 75,
  9101 XR Dokkum

  Telefoon: +31 519 222914

  E-mail: accent@art-metal.nl

  Openingstijden: tot maandag t/m vrijdag 08:00-16:00

  (c) Art Metal sp. j. 2021r.

  Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden voor de verwerking van persoonsgegevens zoals opgenomen in het Websitereglement.

  De website maakt gebruik van cookies, verwerkt de ingevulde informatie in overeenstemming met het privacybeleid zoals beschreven in het websitereglement.

  Voorwaarden van service