• Español
 • Polski
 • Français
 • English
 • Русский
 • Čeština
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Português
 • Svenska
Catalogus :

Catalogus Palen

*Productpresentaties zijn alleen voor illustratieve doeleinden. De producten worden op individuele bestelling geproduceerd.

Wij nodigen u uit om meer te weten te komen over de elementen van stedelijke architectuur die wij bij Art Metal produceren. In ons bedrijf maken we straatpalen in verschillende stijlen - van minimalistische constructies, eenvoudig en functioneel, tot zeer decoratieve, versierd met details en gestileerd naar de architectuur van tweehonderd jaar geleden. Als specialisten in stedelijke architectuur bieden wij oplossingen die niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zijn. Er staan tientallen voorstellen in onze productcatalogus - wij nodigen u uit om de details van elk voorstel te lezen!

Stadslantaarns van Art Metal

De basis van de palen in ons assortiment bestaat uit gegoten aluminium. We gebruiken o.a. ook stalen buizen en bevestigingsschijven. In de basisversie worden de palen in twee kleuren geproduceerd: donkergrijs en zwart, maar ze kunnen ook in andere RAL-kleuren worden geverfd. Dankzij de gebruikte materialen zijn onze constructies stabiel, bestand tegen schade en blijven ze er lang mooi uitzien. Ze passen ook perfect in het stedelijke landschap, of ze nu in een park, in een woonwijk of in een drukke straat worden geplaatst. Er is keuze uit structuren van verschillende hoogtes en decoratiegraden.

Stalen palen van Art Metal

De productafbeeldingen die hier worden weergegeven, dienen alleen ter illustratie. Ga naar de sub-pagina van elk product om de technische parameters, certificaten en installatiemethode van de palen te bekijken. Er zijn ook meer close-up foto's die de decoratieve details van elke structuur laten zien. We raden u aan om deze informatie te bekijken. Houd er echter rekening mee dat de straatpalen op bestelling van elke klant worden gemaakt - we kunnen de details dus aanpassen aan uw wensen en verwachtingen. Mocht u vragen hebben of een van onze producten willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom om onze catalogus met armaturen voor straatlantaarns en andere stedelijke architectuur te bekijken.


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontvang van ons de laatste informatie over onze producten, diensten en evenementen.

  Door u te abonneren op de nieuwsbrief accepteert u de voorwaarden van het Privacybeleid.

  Accent bv

  Adres: IJsvogel 75,
  9101 XR Dokkum

  Telefoon: +31 519 222914

  E-mail: accent@art-metal.nl

  Openingstijden: tot maandag t/m vrijdag 08:00-16:00

  (c) Art Metal sp. j. 2021r.

  Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden voor de verwerking van persoonsgegevens zoals opgenomen in het Websitereglement.

  De website maakt gebruik van cookies, verwerkt de ingevulde informatie in overeenstemming met het privacybeleid zoals beschreven in het websitereglement.

  Voorwaarden van service