• Español
 • Polski
 • Français
 • English
 • Русский
 • Čeština
 • Deutsch
 • Nederlands
 • Português
 • Svenska

Tuinhuisjes en hun types: welke past het best bij jouw tuin?

Tuinhuisjes en hun types: welke past het best bij jouw tuin?

De ruimte rond het huis kan zo worden ingericht dat je kunt ontspannen, samen kunt eten en gezellig samen kunt zijn. De beste manier om dit te bereiken zijn tuinhuisjes die dankzij hun overkapping ook bescherming bieden tegen wind, regen en overmatige zon. Welke structuren kunnen op de grond worden geplaatst om extra mogelijkheden te bieden? Tuinhuisjes  worden onderverdeeld in vrijstaand en aan het huis vastgemaakt, en kunnen kleiner en groter zijn. Voorbeelden van dergelijke constructies vindt u in de catalogus van Art Metal.

Tuinhuisje volgens uw ontwerp

Bij Art Metal maken we tuinhuisjes volgens het individuele ontwerp van de klant. Dankzij de mogelijkheid om het object aan te passen aan specifieke smaken en vereisten van het gebied, kunt u uw tuin op een unieke manier inrichten. Welke aanpassingen kunnen aan de ontwerpen worden gemaakt? De opties die we bieden zijn onder andere het kiezen van de hoogte van de kolommen en de aanwezigheid van een zijhek. We realiseren tuinhuisjes op een vierkante, rechthoekige, zeshoekige of achthoekige plattegrond. We staan ook open voor jouw ideeën – neem gerust contact met ons op om je verwachtingen voor te leggen. uw verwachtingen. Een tuinhuisje dat is afgestemd op de eisen van de tuin en de functie die het moet vervullen, is een uitstekende aanvulling voor zowel huiseigenaren als beheerders van bedrijfspanden.

Tuinhuisjes die mooi staan in tuinen

Vaak wordt hout gebruikt om deze tuinstructuren te bouwen, maar metaal is ook populair. In ons bedrijf hebben we gekozen voor de tweede optie. We gebruiken voornamelijk staal en aluminium, materialen waarmee we niet alleen stevige objecten voor de tuin kunnen maken, maar ook ingewikkelde en elegante decoraties. Een object met veel decoratieve details voegt veel variatie toe aan een groene ruimte. Deze stijl past ook goed bij veel arrangementen – niet alleen in tuinen thuis, maar ook in parken naast hotels of restaurants.

De Art Metal catalogus bevat ook ontwerpen voor andere tuindecoraties: opvallende pergola’s en originele, hoge parasols op een basis van gegoten aluminium.

Afmetingen en gebruik van tuinhuisjes

De catalogus bevat objecten van verschillende afmetingen. Bij het kiezen van een tuinhuisje moeten we de grootte ervan afstemmen op de grootte van de ruimte – een te grote structuur zal de hele opstelling verstoren en de vegetatie aan het oog onttrekken. In privétuinen wordt in de regel gekozen voor kleinere varianten, waarin een tafel, bank of andere decoraties worden geplaatst. In parken die bij andere instellingen horen – bijvoorbeeld hotels of restaurants – kun je kiezen voor een ruim tuinhuisje dat naar wens kan worden omgetoverd tot een podium of een plek om feest te vieren.

Onze tuinhuisjes zijn esthetisch vormgegeven tuinobjecten die je plezier in de buitenlucht vergroten. De zijwanden en kolommen zijn decoraties op zich, maar je kunt er ook bloemen en lantaarns aan ophangen.

Neem gerust contact op met Art Metal, dan maken we een ontwerp voor je!


  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Ontvang van ons de laatste informatie over onze producten, diensten en evenementen.

  Door u te abonneren op de nieuwsbrief accepteert u de voorwaarden van het Privacybeleid.

  Accent bv

  Adres: IJsvogel 75,
  9101 XR Dokkum

  Telefoon: +31 519 222914

  E-mail: accent@art-metal.nl

  Openingstijden: tot maandag t/m vrijdag 08:00-16:00

  (c) Art Metal sp. j. 2021r.

  Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden voor de verwerking van persoonsgegevens zoals opgenomen in het Websitereglement.

  De website maakt gebruik van cookies, verwerkt de ingevulde informatie in overeenstemming met het privacybeleid zoals beschreven in het websitereglement.

  Voorwaarden van service